Mérleg

A mérleg nő jellemvonásai:

A Mérleg nő disztingvált megjelenése hamar magára vonja a figyelmet. Nagy hangsúlyt helyez arra, hogy elegáns legyen. Mindig a figyelem középpontjában akar állni. A teljességre tör, de nem veszti el kritikai érzékét. Ha észreveszi, hogy nem képes uralni a társaságot, megsértődik. Tanácsokra nincs szüksége, még kevésbé utasításokra.

A legszélsőségesebb helyzetekben sem esik pánikba. Ezzel együtt, a mérleghez hasonlóan, folyton ingadozik a depresszió és a jó hangulat között.

A Mérleg nő eléggé felületes érzelmeiben. Az igazi férfiakat kedveli, akiket könnyen képes meghódítani, de ha ráun, hamar ejti is egy újabb kaland kedvéért. 

Ajánlat Hölgyeknek: virágos, gyümölcsös illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$3344,24453,24733,24534,11678,24205#

A mérleg férfi jellemvonásai:

A Mérleg férfi kiegyensúlyozott és nagyon érzékeny. De ez a kiegyensúlyozottság nagy erőfeszítés eredménye, hisz az élete örök ide-oda lengés. Folyton a boldogságot keresi. Mindig barátságos, soha senkit nem akar megharagítani. Szereti, ha dícsérik és sosem érti meg más érzelmeit. Képes a kompromisszumra, de a nagy áldozatokra is. A komoly dolgokban viszont nehezn dönt.

Hirtelen haragú, de hamar türtőzteti magát és képes kijavítani a hibáit. Ezzel együtt a harag sok rosszat és kárt okozhat az életében. Nyíltan senki sem mer szembeszállni vele, de a háta mögött sok ellensége lehet.

Elragadó egyéniség és tudja, hogy hogyan kell meghódítani egy nőt, ám ha egymáséi lettek, többé nem engedi el a partnerét, minden igyekezetével a kedvében jár majd. Hamar szerelmes lesz, s ha csalódik, aligha képes véget vetni egy kapcsolatnak. Eléggé nehezen különbözteti meg a barátságot a szerelemtől. Szereti uralni a nőt és elvárja, hogy az csak az övé legyen.

Ajánlat Uraknak: citrusos, aromás illatok

#MODUL::PRODUCT$24457,2091,24128,23015,1566,14231#

Más csillagjegyek:

Bak

Vízöntő

Halak

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas