Nyilas

A nyilas nő jellemvonásai:

A hosszas megfigyelések azt sugallják, hogy kétféle Nyilas nő létezik. Az egyik a meglepő vitalitású fiús alkat, aki szereti a természetet, a sok mozgást, a sportolást, a másik független társadalmi lény típusa, aki nem hisz holmi babonákban vagy hasonlókban, de szereti a művészeteket, a kiváló társaságot. A Nyilas nő sokat ad a saját külsejére és a látszatra. Nagyon felületes, beképzelt, de szabadnak érzi magát. Ezzel együtt nem tűri a magányt, szeret fecsegni. Szívesen meghallgat másokat is, de mindig érezteti, hogy ő abszolút mindenhez ért, ami nem feltétlenül igaz. Lényegében közvetlen és szókimondó, nagylelkű és megértő, de szereti a változatosságot, mindig valami újra van szüksége maga körül.

Nehezen találja meg a helyét, ezért is szeret sokat utazni. Egyszerre sok mindenbe belekezd, de meggondolatlanul, tervek nélkül lendül mind az eseményekbe, mind a tennivalóiba.

Mivel a Nyilas nő nagyon szókimondó és őszinte, gyakran előfordul, hogy ravasz, gátlástalan férfi áldozatául esik. A folyton változatosságra vágyó Nyilas nő azonban nem válogatós, a fontos, hogy minél többször váltogathassa a partnerét. A kalandok nem hagynak a lelkében nyomot, hisz mindent inkább barátságból tesz, és ha nem sikerül, legfeljebb annyi, mint egy elveszett játszma. 

Ajánlat Hölgyeknek: fás, ciprusos, orientális illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$20587,2936,20805,3804,1107,23719,13904#

A nyilas férfi jellemvonásai:

A Nyilas férfi idealista és romantikus. Mivel túl szabad és szókimondó, olykor akarata ellenére is megsérti az embert. Számára minden nap új lehetőséget jelent. Megértő barát, nagylelkű és ambíciózus, csakhogy kissé depresszív alkat.

A női szülötthöz hasonlóan a Nyilas férfi is sokat utazik, szeret új ismeretségeket kötni. Olyan kalandokba keveredik, amelyek más számára rendkívülinek tűnnek, de ő természetesen fogad minden változást. Ha valamiért mód felett felháborodik, hideggé, visszafogottá válik.

A nők meghódítására minden eszközt kipróbál. Állandóan szerelmesnek érzi magát, holott nagyon nehezen képes valaki mellett elköteleződni. Már csak azért sem lehetnek tartós kapcsolatai, mert magát a vadászatot élvezi. Bár a tapasztalt partnert keresi, mindenkit a saját elképzelése szerint akar alakítani. Nem is unja soha a szerelmet, de a féltékenységet, különösen a hangos jeleneteket nem tűri el.

Ajánlat Uraknak: fás, fűszeres illatok

#MODUL::PRODUCT$329,364,20753,166,22027,1572#

Más csillagjegyek:

Bak

Vízöntő

Halak

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas