Oroszlán

Az oroszlán nő jellemvonásai:

Az Oroszlán nő ellentétekkel telt. Megjelenése folytán uralja a környezetét. Szeret folyton a figyelem középpontjában lenni, s épp mert tudja miként érheti ezt el, bármely társaságban ő a legragyogóbb jelenség. Egocentrikus, mégis szereti az embereket, akikhez szelíd megértéssel viszonyul. Önmagával szemben épp olyan engedékeny, mint másokkal, sosem keres hibát senkiben és semmiben, de nem is gyakorol önkritikát. Épp ezért nem képes megérteni esetleges kudarcait vagy csalódásait, inkább dramatizálja a helyzetet. Mindenben nagyon igényes, soha semmi nem elég jó neki. A luxus és kényelem híveként sokat és meggondolatlanul költekezik.

Az Oroszlán szülötte bármit tesz, biztatásra szorul. Kényelmes, de szereti a változatosságot. Mégis ritkán képes elfogadni valaki uralmát.

A folytonos új keresése során, mivel érzelmileg eléggé felületes, olykor egyszerűen enged vágyainak. A párkapcsolatban elvárja, hogy társa számára ő legyen az egyetlen, ám ő maga, bár nem könnyelmű természetű, nem hajlandó lemondani vadász szenvedélyéről. Ezzel együtt nem könnyen hódítható meg. Gyakran játszik a szerelemmel, de kompromisszumot sosem hajlandó kötni. Mivel nem feltétlenül szükséges számára a férfi, elvárja, hogy biztassák, hogy bókoljanak neki és mindig a férfi legyen az, aki kifejezi hódolatát.

Ajánlat Hölgyeknek: virágos, aldehides illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$16791,23578,21136,1502,2751,20601#

Az oroszlán férfi jellemvonásai:

Az Oroszlán nőhöz hasonlóan, az Ororszlán férfi is szeret a figyelem középpontjába kerülni. Fejedelmi magatartása és gesztusai meg is szerzik számára ezt az örömét. Élvezi a pompát, a szerencsejátékokat, de mindent eljátszik, a pénzt is. Értelmes és ügyes, mindenki pályázik a barátságára. A mjunkában hanyag, de képes olyan kockázatokat vállalni, melyek mást elriasztanának. Modora nagyon természetes, de mindennek úgy kell lennie, ahogy ő akarja. Az ellenkezés, ha akár csak sejti is, kihozza sodrából. 

Az Oroszlán férfi élete nem túl mozgalmas. Bármit tesz, azt csakis a dicsőség kedvéért teszi.

Az örök szerelmes és folyton elégedetlen Oroszlán férfi tüzes természetű. Szereti a szép nőket, de hogy azok sikerrel járjanak, szépségük mellett elvárja, hogy intelligensek, ápoltak, jó modorúak és még szerények is legyenek. Nincs tekintettel semmiféle társadalmi különbségre, minden nővel egyformán viselkedik, és úgy véli, neki bármihez joga van, ha kedve tartja. Nagyon féltékeny és nem tűr semmiféle megjegyzést.

Ajánlat Uraknak: fás, aromás illatok

#MODUL::PRODUCT$11592,441,16768,24428,3067,2677#

Más csillagjegyek:

Bak

Vízöntő

Halak

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas