Parfüm Tanácsadás

Tanácsadónk segít megtalálni a tökéletes parfümöt

Egy emberről a megjelenésén, stílusán, öltözékén, sminkén kívül a legtöbbet az illata árul el róla, ha jól választjuk a parfümünket pozitív hatással lehetünk a környezetünkben lévő emberekre, viszont, ha a kiválasztott illat nem tükrözi személyiségünket, könnyen az ellenkező hatást válthatjuk ki. Biztosan Önnel is előfordult már, hogy megszagolt egy-egy illatot az üvegen kersztül, melynek nagyon finom illata volt, ám amikor már magára fújta nem tetszett az összhatás. Minden embernek más a bőrtípusa és minden illat különbözőképpen reagál az embereken, sokaknak nehézséget okoz kiválasztani a számára legmegfelelőbb illatot, mi ebben szeretnénk a segítségükre lenni.

Honlapunkon egyedülálló módon nyújtunk parfümtanácsadást, ahol szakértőnk- aki több éves szakmai múltra tekint vissza, nyújt segítséget a tökéletes parfüm kiválasztásában. Ha valaki nem biztos abban, hogy melyik illat illik hozzá a legjobban, mely parfümök azok, melyek pozitív hatást válthatnak ki másokból, vagy egyszerűen csak szeretteit, barátait szeretné megajándékozni, de nem biztos a választásban, keresse tanácsadónkat.

Szakértőnk megfigyeli a külső adottságait, milyen a szem-hajszíne, bőre, majd megkérdezi melyik a kedvenc virágja, évszaka, melyek azok az illatok, amiket szeret, melyek azok amiket nem szeret, majd kitérnek az illető személyiségére is. Miután szaktanácsadónk választ kapott ezekre a kérdésekre, összeállít Önnek egy parfüm gardróbot, melyben minden napszakra illetve alkalomra talál egy-egy illatot, melyek a legjobban kihangsúlyozzák a személyiségét. 

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

E-mail: illattanacsadas.parfumplaza@freemail.hu