Rák

A rák nő jellemvonásai:

A Rák szülötte szívesen visszakalandozik a múltba. Legszívesebben mindent újraélne, épp ezért kedveli mindazt, ami régi, ami elmúlt. Számára az idő nem oszlik múlt, jelen és jövőre, egyszerűen folyamatos. Az életben nem köt kompromisszumot: ahogy ő mindent vagy semmit ad, mástól is ezt várja el, nem ismer középutat. Kiváló emlékezőtehetsége révén nem felejt semmit, képes a legaprólékosabban is visszaemlékezni rég volt eseményekre.  

A Rák csillagjegy alatt született nő kedvenc helye az otthona. Lassan, kimérten és megfontoltan mozog, mindig a legkevesebb energiát fektetve mindenbe, ám ha a szükség rákényszeríti képes nagyon aktívvá válni.

A Rák nő rejtélyes, nehezen, csak sok-sok türelem révén hódítható meg. Ha neki tetszik meg valaki végtelen diszkréten, bátortalanul nyilvánítja ki érzelmét s elvárja, hogy a férfi legyen a kezdeményező. S mindezt azért, mert fél a kudarctól. Aki érdeklődik iránta, feltétlenül meg kell győznie arról, hogy nem csak érzékiségre vágyik, hanem igaz szerelemre.

Ajánlat Hölgyeknek: virágos, aquás, citrusos illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$24485,24323,1150,24313,14227,3525#

A rák férfi jellemvonásai:

A Rák férfi szentimentális álmodozó. Nagyon rejtélyes és sosem tudni róla, mit gondol, mit cselekszik, mit érez. A nőket egyenrangú félnek tekinti a férfiakkal, elismeri a jogaikat, mégis nagyon udvarias velük. Túlzott illedelmességében viszont hazudós és ravasz. Igen gőgös és meggyőződése, hogy rajta kívül mindenkiben van hiba. Nagyon szeret beszélni, mindenről van véleménye, de ha megharagítják, hirtelen elhallgat, magába száll és napokig képes duzzogni ahelyett, hogy megmondaná mi a baja. 

Temperamentumát tekintve megfontolt, a tetteiben nem kalandor, mindig a jól kitaposott, biztos utakon jár. Jól eltitkolja belső nyugtalanságát, mely mindig hosszas meggondolásra készteti. Változékony hangulatának megfelelően, hol fennkölt érzelmekkel él át, hol mélységes depresszióba esik. Ambíciózus, de megrögzöttsége miatt nehezen képes alkalmazkodni. 

A Rák férfi komolyan veszi a szerelmet. Tartós kapcsolatra vágyik, megállapodottságra. Nem kalandor, ezért sokat is vár a választottjától. A párkapcsolatban ő az oktató, aki nem tűri a közönségességet vagy a durvaságot. Hajlamos idealizálni a partnerét, de idővel reálissá válik. Ezzel együtt nagyon figyelmes.

Ajánlat Uraknak: fás, animális illatok

#MODUL::PRODUCT$23563,967,24548,24328,2229,9025,1778#

Más csillagjegyek:

Bak

Vízöntő

Halak

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas