Skorpió

A skorpió nő jellemvonásai:

 A Skorpió nő kiismerhetetlen. Nagystílű költekező, akinek semmit sem kell áldoznia azért, hogy biztosítsa a kényelmét, sőt luxusban éljen. A hamis embereket nem tűri. Kiváló kritikai érzéke alapján könnyen kiismeri az embereket. Kevés olyan makacs nő akad, mint amilyen a Skorpió. Ha egyszer eldöntött valamit, nincs ami megállítsa, és csak nagyon nagy önuralommal lehet neki ellenszegülni. Ha valaki üsszevesz vele, nem könnyen felejti és mástól sem tűri el, hogy úgy tegyen, minta semmi sem történt volna. Sőt, bosszúálló is. Bármilyen változáshoz nehezen alkalmazkodik.

A Skorpió nő a legszélsőségesebb vérmérsékletű. Bármit tesz, mindgi erőteljes erőbedobással teszi. Ha feldühítik, bármire képes.

Nagy élvezethajhász. A szerelem olyasfajta játék számára, amilyennel más jobb, ha nem is próbálkozik. Szenvedélyessége nagyon igényessé teszi partnerével szemben, elvárja a teljes csodálatot. Nagyon féltékeny típus, mindenkiben lehetséges riválist lát, és még akkor is jelenetet rendez, ha partnere szóba áll valakivel, vagy egyszerűen csak ránéz.

Ajánlat Hölgyeknek: orientális, vaníliás illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$20695,23931,12604,1001,11704,1703,1127,24498#

A skorpió férfi jellemvonásai:

A Skorpió férfit nem érdekli, mi lesz a meggondolatlanságai következménye. Nagyon ambíciózus és könnyen összpontosít a lényegre. Bátor és kiváló kezdeményezőkészségű. Bár szabad szellem, mindig szüksége van egy tanácsadóra, akire biztosan támaszkodhat. A gyengeséget elítéli, mégis gyakran labilis. Az életben gyakran mindent egy kockára tesz, a gazdasági ügyekben viszont nagyszerű gyakorlati érzékkel rendelkezik.

A Skorpió férfi dinamikus, jó munkabírású, de gyakran elfecsérli az energiáját. Annak ellenére, hogy számára az élet nagy nehézséget, valóságos kínt jelent, hamar talpra áll bármilyen kudarc után.

Egy nőnek veszélyes kettesben maradnia a Skorpió férfival. Nem ismeri az önmegtartóztatást, folyton kalandra vágyik. 

Ajánlat Uraknak: orientális, fougére illatok

#MODUL::PRODUCT$16324,24416,11601,23360,16689,2571#

Más csillagjegyek:

Bak

Vízöntő

Halak

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas