Szűz

A szűz nő jellemvonásai:

A Szűz nő az a jelenség, akire büszkék a férfiak: jó megjelenésű, szerény, illedelmes, s épp olyan magabiztos is. Nagyszerűen tud uralkodni magán. Folyton figyel a mozdulataira, a tetteire és a küllemére. Nagyon igényes, de hajlamos a látszat után megítélni az embereket. Keveset beszél, akkor is csak a legszükségesebbeket, tömören, lényegre törőn. Jószívű és nagylelkű, sőt, végtelenül türelmes. Ezzel együtt, alapossága és gyakorlatiassága miatt hideg és kimért nő látszatát kelti. Nagyon rendszerető, mind otthon, mind a munkahelyén mindent bizonyos jól megszokott, szigorú helyen őriz.

A Szűz nő racionális és nagyon munkabíró. De csak önmagában bízik, ezért mindent egyedül akar csinálni, mintha más nem érthetne hozzá. Sokat aggodalmaskodik és nagy terveket sző. Minden kihívásra határozottan reagál, mígnem behódolásra kényszeríti ellenfelét.

Érzelmi életére jellemző, hogy a férfiakat inkább tanulmánya tárgyává teszi, akiknek szívesen boncolgatja a lelkivilágát. Akit választ, attól ugyanolyan önuralmat és önmérsékletet vár el, mint saját magától. A groteszk helyzetek, a lelki üresség elrémiszti. A szerelemben, aki megnyer egy Szűz nőt, nem kell csalódnia, hisz azt tehet vele, amit csak akar, csak tartsa be a szép környezet és a rend iránti igényét.

Ajánlat Hölgyeknek: virágos, ámbrás illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$3556,12168,20090,855,21031,20237,1923,17133#

A szűz férfi jellemvonásai:

A Szűz csillagzat férfi szülötte megfontolt, lelkiismeretes ember. Logikus gondolkodása mindig felülkerekedik az ösztönein. Folyton tanul, képezi magát, érdekli mindaz, ami új. Szerény, mérsékelt ember, aki sosem dicsekszik, s épp ezért környezete ritkán ismeri el erényeit. Mindig barátságos, még akkor is képes megőrizni a nyugalmát, ha valaki megharagítja. Nagyszerű barát és tanácsadó, de nem tűri a végleteket, mindezt mástól is így várja el. 

A Szűz férfi, mivel tudja, hogy ideges vérmérsékletű, a nyugalmat keresi. Nem szereti a társasági életet. Ösztönösen óvakodik minden kellemetlenségtől, sosem keveredik kockázatos kalandokba. Számára az egészség mindennél fontosabb, ezért kedveli a friss levegőt, a reggeli sétákat, a kirándulásokat. A munkahelyén bármilyen döntés előtt előbb alaposan megfontol mindent.

A Szűz férfi számára a nő azt a nagy érdekességet jelenti, melyet mindig érdemes tanulmányoznia. Sosem kezdeményez, hagyja, hogy őt válassza ki valaki, és ha az jó megjelenésű és értelmes, nyert ügye van. Nagyon fontos, hogy a választotta mindig pontos legyen és sose keveredjen más kalandba. Nem tűri a közönségességet, ezért mindent jó előre tanulmányoz, nehogy ilyesmi előforduljon. Félénksége gátolja, hogy bókolgasson, de értelme révén hamar kitalálja mit vár el tőle a partnere.

Ajánlat Uraknak: aromás, friss illatok

#MODUL::PRODUCT$3299,23696,19922,12178,4567,24740#

Más csillagjegyek:

Bak

Vízöntő

Halak

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas