teszt

A Parfümpláza más webáruházakkal közreműködve elhatározta, hogy akárcsak tavaly, idén is megtalálja azt a női és férfi parfümöt, amiért mindenki rajong, azaz "Az Ország 2017-es Illatát".

Szavazz az általad leginkább kedvelt parfümre, ha azt szeretnéd, hogy a Te kedvenced nyerje el a címet! Mind a női, mind a férfi illat kategóriában.

Tavaly az Ország Női Illata a Giorgio Armani Sí EDP, férfi illata pedig a Hugo Boss Boss Bottled EDT volt. Vajon idén melyik két illat lesz a befutó? Segíts nekünk kideríteni!

I. kör
Az I. kör keretén belül október 2-8 között, azaz egy héten át, várjuk a parfümnevezéseket. 

II. kör
Az összegyűlt szavazatok alapján október 9-én kihírdetjük a TOP 10 női, illetve férfi illatot, melyekre két héten át (október 9-22) szavazhattok.

Október 23-án kiderül, hogy melyik női és férfi illat nyerte el a kitünteő címet!

Szavazz és nyerj - I. kör

Nevezd be kedvenc női illatodat, hogy elnyerhesse Az Ország Illata 2017 címet.
A szavazók között kisorsolásra kerül egy Bruno Banani Absolute Woman Szett / női EDT 20 ml + Tusfürdő 50 ml és egy Bruno Banani Absolute Man Szett / férfi EDT 30 ml + Tusfürdő 50 ml!

E-mail cím
Keresztnév
Mi a kedvenc női parfümöd márkája?
(Paco Rabanne, Kenzo, Calvin Klein)
Mi a kedvenc női parfümöd neve?
Mi a kedvenc női parfümöd koncentrációja?
(EDC, EDT, EDP)
                                                                     

Ha még nem nevezted be kedvenc férfi illatodat, akkor azt itt megteheted!  

 

Értesülj esőként a TOP 10 női és férfi parfümről és a nyertesek nevéről! Kattints az oldal sarkán lévő haranga!

Az eredményről a feliratkozókat a megadott e-mail címen értesítjük, a nyertes neve pedig ezen az aloldalon és  Facebook oldalunkon is megtekinthető lesz.
A jelentkezési űrlap kitöltésével és elküldésével elfogadod a Játékszabályzat minden rendelkezését, és hogy a továbbiakban a BA-CA Kft. (Parfumplaza.hu üzemeltetője) marketing célú üzeneteket küldjön neked. (Harmadik fél számára nem adjuk át a jelentkezők adatait, a további levelekről le lehet iratkozni bármikor.)