Vásárolj az Ország Boltjaiból!

A 2015-ös évben 8 éves webáruházunk immáron másodszor ért el Minőségi díj I. helyezést az Árukereső.hu által szervezett Az Ország Boltja versenyen. Ezúton is köszönjük nektek sok-sok pozitív véleményt!

Köszönet képpen összefogtunk 8 másik nyertessel, hogy október utolsó hetén további kedvezményeket adjunk nektek a szülinapi hét ajándékai mellett. 

10% kedvezményt kapsz 2 db parfüm vásárlása esetén, a következő kódot kell megadnod a Kosár oldalon az érvényesítéshez:

ORSZAGB-15

 Nézd meg a partnereink ajánlatait is:

 

Az akciók 2015. október 26-tól 2015. október 31-én éjfélig tartanak. A kedvezmények csak az akciós időszakban és az akciós készlet erejéig érvényesek.

Az Antikvarium.hu ajánlata: Minden rendelés árát 15 %-kal csökkentjük, és megduplázzuk az érte kapható pontokat! Érvényes az akciós időszakban.

Az eOptika ajánlata: Kontaktlencse ingyenes Pick Pack Pontos szállítással, a bolti áraknál 30-50%-kal olcsóbban, akár azonnal, saját raktárból szállítva. Érvényes az akciós időszakban.

Az inSportLine ajánlata: 10% kedvezmény és ingyenes szállítás 5000 Ft felett. A kedvezmény más kedvezménnyel nem kombinálható.

A JátékNet.hu ajánlata: 10-50% kedvezmény, minden "társasjáték" kategória termékeire. 299 Ft-ért szállítunk Pick Pack Pontra, 5 000 Ft feletti rendelés esetén!

A Media Markt webáruházának ajánlata:

  • Minden Logitech termék 10% kedvezménnyel.
  • Minden Philips háztartási kisgép 5% kedvezménnyel.
  • Sony vezeték nélküli bluetooth hangszórók, fej- és fülhallgatók 20% kedvezménnyel.
  • OSRAM kompakt fénycsövek és halogén izzók 20% kedvezménnyel.
  • Minden 2015-ös Samsung Smart LED televízió 10% kedvezménnyel.
  • Samsung nagyháztartási készülék és porszívó 10% kedvezménnyel.

A részt vevő termékek listája a www.mediamarkt.hu oldalán érhető el. A kedvezmény csak a webáruházban leadott megrendelésekre érvényes. A kuponkód megadása szükséges a kassza oldal utolsó lapján. Kuponkód: orszagboltja

A Parfümpláza ajánlata: 10% kedvezmény, 2 parfüm vásárlása esetén. Ingyenes szállítás az akciós időszakban!

A Petissimo ajánlata: Legalább 2 termék vásárlása esetén a második (olcsóbb) termékre 10% kedvezmény. A kupon csak több termék megvásárlása esetében a legolcsóbb és 1 darab termékre ad kedvezményt, az akciós időszakban.

A Ruhafalva ajánlata: 10% kedvezmény mindent termékre 10 000 Ft feletti vásárlás esetén. A kedvezmény az ORSZAGBOLTJA kupon felhasználásával vehető igénybe, egyéb kedvezménnyel nem összevonható. Ruhafalva a rendeléseket ingyen szállítja a FoxPost csomagautomatákba.

A Vilagitas.eu ajánlata: 10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.