Vízöntő

A vízöntő nő jellemvonásai:

A Vízöntő nő bátran kiáll a saját véleménye mellett és tetteiért mindig vállalja a felelősséget. Határozott értelmiségi: intelligens, okos, rendszerető és szorgalmas. Mindez sokat segíti az életben és nagyban hozzájárul a sikereihez. Érzékeny, nyílt és őszinte, amiért tisztelik az emberek. Szereti a szépet és elvárja, hogy őt is folyton csodálják. Nagyon költekező, felfogása szerint azok, akik ragaszkodnak a pénzhez képtelenek felfogni, hogy az arra való, hogy elköltsék. Extravagáns mindenben, és érdeklik az okkult tudományok. 

A Vízöntő nő mindig az élen jár. Bármilyen munknát szívesen végez és könnyen közreműködik. Ha elvállal valamit teljesen a munkájába temetkezik, a könnyű siker nem kenyere. 

Érzelmi életét tekintve nagyon igényes nő és elvárja, hogy értékeljék is. Nem elégszik meg azzal, hogy partnere egyszerű tárgynak tekintse. Sosem veti magát hazárd játékokba, a férfi nem is csak igen vonzó, tanulmányozni való kategória a szemében. Fantáziadús alkotó szellemként mindig arra törekszik, hogy a partnere meg legyen elégedve vele. A szerelemben nagyon őszinte. Egy Vízöntő nővel átélt kapcsolatot nem lehet könnyen elfelejteni.

Ajánlat Hölgyeknek: friss, aquás, enyhén virágos illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$1341,3987,24439,4494,22000,24556#

A vízöntő férfi jellemvonásai:

A Vízöntő férfi tiszteli a tradíciókat, ebben látva a folytonosság eszközét. Analitikus gondolkodóként sosem vesztegeti idejét hosszas magyarázkodással: röviden és velősen mondja ki azt, amit akar. Fatalista, aki azt hiszi, sorsán nem változtathat. Különös keverék: egyszerre emotív és bizonytalan, kíváncsi és kitartó, félénk és barátkozó, de mindenképp nyílt természetű, társaságszerető. A félreértések és kudarcok lehangolják, szenved miattuk. 

Nagy álmodozó, de gyakran inog az ábrándozás és a tett között. Hajlamos az álmok, a tervezgetések világába veszni, mégis megvan a kellő ereje ahhoz, hogy túltegye magát passzív hangulatán és munkához lásson.

A Vízöntő férfi a női nem tisztelője. Minig hagyja, hogy a hölgy tegye meg az első lépést, hisz látszólagos nyitottsága ellenére félénk. Nála minden előre tervezett, megálmodott. Találékonysága és játékossága a szerelem valóságos művészévé teszi.

Ajánlat Uraknak: klasszikus, friss illatok

#MODUL::PRODUCT$11060,9327,24471,147,24555,23255,24016,1829#

Más csillagjegyek:

Bak

Vízöntő

Halak

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas