Bruno Banani


Az 1995-ben alapított német cég székhelye Chemnitz festői városában található. Sikerét fehérneműk gyártásával alapozta meg.

A Bruno Banani márka híres arról, hogy termékeit a legelvetemültebb és legextrémebb módon tesztelik, mielőtt piacra kerülnének. Első fehérnemű kollekciójukat például fiatal snowboardos fiúkra adták, majd felküldték őket a colorado-i hegyek közé. De alsó ruházatuknak nem csak a hideget kell kibírnia, bizonyítania kellet a forró, sivatagi körülmények között is, sőt még az űrben sem hagyhatta cserben viselőjét.

A márka 2000 óta forgalmaz órákat, úszódresszeket és a Protect & Gamble-lel szerződve parfümöket is. Bruno Banani parfümjei szinte kivétel nélkül, mind-mind döntött üvegben és dobozban kerülnek a boltokba. Aki először találkozik a pisai ferde torony kicsinyített másaival, legszívesebben rögtön utánuk nyúlna, hogy le ne essenek a polcról.

Első parfümjük egyszerűen a  Made for Men nevet viseli. A friss, fás illat főleg a tavaszi és nyári napokhoz illik. Színe és külseje miatt gyakran hiszik éjszakai luxusillatnak - pedig a Made for Men egy tiszta és egyszerű parfüm az átlagos mindennapokra. Igazi kondiból kijövő-randira induló illat!

Párja, a hölgyeknek készült Made for Women pink színe, szintén rózsaszín összetevőire utal. A parfüm fekete ribizli, erdei gyümölcs és málna összesét a bájos, fehér virágok lágyítják. A Made for Women ördögien csábító, de mégis könnyed illat. A parfüm az év összes szakában tökéletes nappali viselet.

Bruno Banani mágikus illatpárja, a Magic Man és a Magic Woman szemernyit sem visszafogott. Mindkét parfümből hihetetlenül erős szexualitás árad. A Magic Man fűszeres illata a mindennapokra ajánlott, de egy fülledt nyári éjjelen is büszkén megállja helyét sármos viselőjén. A páros másik fele, a provokatívan gyümölcsös Magic Woman pedig azon hölgyek tökéletes kiegészítője, akik nem rettennek meg egy könnyed flörttől.

Természetesen a márka nem csak a pimasz hölgyeknek és uraknak kínál parfümöt. Azoknak a férfiaknak, akik inkább családcentrikusak, hűségesek és nem vonzódnak veszettül a féktelen éjszakákhoz, a cég egy fás-virágos illattal rukkolt elő. A Pure Man persze nem a szentek parfümje, hiszen legyen bármennyire is angyali egy férfi, a kisördög mindig ott kuporog a bal vállán, és piszkos dolgokat suttog a fülébe. Akár épp csak annyit, hogy ma ne vigye ki a szemetet. A parfüm azon férfiak illata, akik ugyan néha hibáznak, mégis így szeretjük őket a legjobban.