Carolina Herrera Good Girl - a jó kislány

Kevés olyan ember van a világon, aki még ne találkozott volna Carolina Herrera nevével. A híres venezuelai divattervező által alapított, és nevét viselő divatház számos országban nagy népszerűségre tett szert elegáns, kifinomult darabjaival, és 1988-tól már felejthetetlen illataival is. Egyik legnépszerűbb parfümje a jellegzetes, cipő alakú üvegéről felismerhető Good Girl.

A jó kislányok is szeretnek rosszak lenni

It’s so good to be bad, azaz olyan jó rossznak lenni. Így hangzik a Carolina Herrera Good Girl illatának szlogenje, amely ebben az egy mondatban összefoglalja mindazt, amire ez a női parfüm hivatott. A tervezőnő parfümjeire egytől egyig a kifinomultság, az elegancia, az érzékiség és a luxus jellemző, amelyeket ötvöztek a modern világ elvárásaival. A Good Girl-t 2016 őszén dobták a piacra, és azóta is töretlen sikernek örvend. A mai nők minden tulajdonságát jelképezi: egyszerre csábító és szelíd, rejtélyes és nyitott, jó és rossz. Luise Turner parfümőr úgy alkotta meg a jegyeit, hogy egyszerre legyen meg benne az érzéki, modern asszony és a kifinomult, klasszikus, kislányos vonal. Használatakor mindenki azonnal szexinek, titokzatosnak érezheti magát, így igazán magabiztos hölgyeket teremt. Üvegcséje mellett sem lehet csak úgy elmenni, könnyen kitűnik a polcokon a mélykék, magas cipellő fémes csillogású tűsarkával. Hatalmas siker, igazi, szenvedélyes nőknek való illat és megjelenés, amelyre nem lehet nemet mondani.

Ereje az összetevőiben rejlik

A Good Girl illata azonnal magával ragad mindenkit. Már az első fújásnál elvarázsol a kakaó, tonkabab és a kávé füstössége, amelytől igazán szexinek, érzékinek érezhetjük magunkat. Orientális, virágos jellegét adja a jázmin, a narancsvirág, a cédrus és a citrom. Mindezek mellett azonban a tubarózsa kölcsönöz neki igazi, kislányos könnyedséget, amely a nevében is rejlik. Ezekkel a különleges és szokatlan összetevőkkel teremtette meg készítője a valódi nők tökéletes illatát, amelyet sohasem fognak lecserélni. Mindenkire hatással van, nagyszerűen tükrözi a női lélek kettősségét, amelyben benne van a szenvedély, a titokzatosság, a bujaság, ugyanakkor könnyed, virágos esszenciáival a kislányos bájt is biztosítja viselőjének. Aromája hosszan tart, modern, ugyanakkor kifinomult illata tökéletes választás a csábításhoz.