A TOP10 legkülönlegesebb parfümös üvegcse

Parfümválasztás során természetesen az illat a mérvadó, azonban döntésünkben, akár tudatosan, akár tudat alatt, más tényezők is szerepet játszhatnak. Ilyen lehet többek közt a bolt atmoszférája, a hangulatunk, a parfüm márkája, ára és – cikkünk témája - a parfüm kinézete. Ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy egy adott parfümnek milyen a formája, a színe vagy a mérete.  Szubjektív szemlélet alapján összeállítottuk Neked az általunk legérdekesebbnek, legszebbnek és legkülönlegesebbnek tartott TOP 10 parfümös üvegcsét, lássuk is akkor, melyek ezek:

10. Diesel - Loverdose Red Kiss

Listánkban a 10. helyet egy Diesel parfüm kapta meg, méghozzá a Loverdose Red Kiss. Imádtuk ezt a piros, drágakő hatású, szív alakú formát, tökéletesen passzol a parfüm illatához és nevéhez!

 

9. Carolina Herrera – CH Eau De Parfum Sublime

A 9. helyet Carolina Herrera CH Eau De Parfum Sublime nevezetű parfümjének ítéltük, a táska alakú üvegcse egy női parfümnél mindig szuper ötlet! A lila pikkelyes borítás és a színben tökéletesen hozzáillő masni elegánssá teszi a parfüm megjelenését, nem is beszélve a CH emblémáról.

8. Replay – Relover

Végre egy igazán vagány, tényleg pasis ötlet a Replay-től, ezzel biztos h a férfiak tábora teljesen le lett nyűgözve! Ezzel a frappáns megvalósítással a Replay Relover a 8. helyre került listánkban.

7. Bvlgari - Omnia Paraiba

A 7. helyet az Omnia Paraiba by Bvlgari parfüm szerezte, imádtuk ezt a kékes-zöldes tengerre emlékeztető színt, és a forma is meglehetősen egyedi, a Bvlgari védjegyévé vált. Az összhatás elegáns, letisztult, kifejezetten nőies darab!

6. Nina Ricci - La Tentation de Nina

Nina Ricci La Tentation de Nina illata kifejezetten fiatalos és trendi üvegcsében kapott helyet. Nina Ricci védjegye köztudottan az alma, ami szerintünk rendkívül eredeti ötlet volt. A La Tentation de Nina illatot a benne lévő harapás nyom még különlegesebbé teszi, így nálunk a 6. helyre került fel.  

5. Jean Paul Gaultier - Le Male

Jean Paul Gaultier Le Male nevezetű parfümjével megalkotta a tökéletes férfi illatot, és ezt üzeni a parfüm megjelenésével is, ahol természetesen védjegye, a matrózcsíkos minta is helyet kapott. Ezzel a jól összehangolt koncepcióval mi az 5. helyre soroltuk.

4. Paco Rabanne – Invictus

A sort ismét egy férfi parfümmel folytatjuk, Paco Rabanne Invictus nevet viselő parfümje kapta a 4. helyet. Véleményünk szerint ez valóban nagyon kreatív ötlet volt, hiszen melyik férfi ne szeretne egy olyan illatot, ami által győztesnek és sikeresnek érezheti magát?

3. Police - Icon

Férfi parfümök közül az abszolút kedvencünk az Icon by Police lett, így a dobogós 3. helyet ez az illat szerezte meg! Tökéletes választás az égszínkék, sast formázó átlátszó üvegcse, rajta az elegáns Police emblémával.

2. Yves Saint Laurent – Manifesto

A dobogó második helyére Yves Saint Laurent Manifesto nevezetű illata került fel. Tökéletesen igaz rá a mondás, miszerint ,,a kevesebb néha több”, hiszen ennek a parfümnek a megjelenése rendkívül elegáns, kifinomult és nőies, a színkompozíció és a márkafelirat is el lett találva. Ezzel ki is érdemelte a legszebb női parfümnek járó címet.

1. Marc Jabos – Decadence

Az első helyet pedig nem más, mint Marc Jacobs Decadence nevezetű parfümje szerezte meg! Jacobs minden parfümje különleges, azonban ezzel a kis ridiküllel tényleg nagyot alakított! Ugyanis melyik nő ne vágyna egy olyan táskára, aminek még az illat is isteni? Az elegáns külső tökéletesen tükrözi a benne lévő páratlanul nőies és karakteres illatot.

Neked is feltűnt, hogy főként női parfümöket mutattunk be? Ennek rendkívül egyszerű az oka: a férfiak inkább a letisztultabb, egyszerűbb stílus követői, míg a gyengébbik nem tagjait relatíve könnyen meg lehet nyerni egy-egy különleges üvegcsével, pláne ha az illat is elvarázsolja őket.

Téged melyik parfüm varázsolt el teljesen? Szavazz az általad leginkább kedvelt parfümre szeptember 12-től, hogy a Te kedvenced legyen Az Ország Illata!